Algemeen

Atelier Tack is een speciaalzaak voor tafels en stoelen, ontstaan uit liefde voor het ambacht, voor het natuurmateriaal hout.

Toonruimtem met meubelen

In overeenstemming met onze filosofie van kleinschaligheid maken wij op die manier zowel klassieke tafels als moderne tafels in Europese houtsoorten (vnl eik, kers, noten, grenen en beuk) 100 % massief, met enkel natuurlijke grondstoffen, in combinatie met meer dan 200 modellen klassieke stoelen en moderne stoelen in aangepaste stijl. In de mate van het mogelijke werken wij bio-ecologisch. Zo zijn wij lid van VIBE (Vlaams instituut voor bio-ecologisch bouwen en wonen).

Als ambachtelijk meubelatelier werken zo veel mogelijk volgens de oude regels van de (meubel-)kunst, in traditionele maar ook eigentijdse stijlen maar steeds zoekend naar tijdloze ontwerpen. Op die manier creëren wij duurzame meubelen die generaties moeten trotseren en echte familiestukken worden. Bovendien is het onze bedoeling om, in tijden van uniformisering en vervlakking, zo flexibel mogelijk te zijn en ruime mogelijkheden aan te bieden. Alles kan bij ons namelijk op maat en naar wens (ontwerp) van de klant.

Stoelen-op-maat is echter voor een kleinschalige zaak als de onze niet mogelijk en zo is een bijkomende passie ontstaan : op zoek gaan naar de mooiste en confortabelste stoel, aangepast aan onze collecties, afkomstig uit verschillende stoelateliers in binnen- en buitenland. Omdat wij dit de klant kunnen aanbieden zonder tussenpersonen en zonder de kosten van de grootschalige meubeldistributie & publiciteit staan wij op die manier garant voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

We beschikken over een 250 m² toonruimte waar u de meeste van onze mogelijkheden kunt zien.

Openingsuren : dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 14.00 tot 18.00h of op afspraak

Voor verlofperiodes en sluitingsdagen zie actueel